Hvor

N-design er altså reklamebyrået som spesialiserer seg for spilleautomatkampanjer og alt som har med casino å gjøre. Og vi er eksperter på alt som har å gjøre med et nordisk uttrykk. Du merker tydelig vår nordiske profil om du besøker vårt hovedkontor på Bryggen i Bergen. I eldgamle, trekledte kontorlokaler holder vi til, lokaler som har stått der i hundrevis av år. Det er herfra vi henter vår inspirasjon.

 

Men selv om våre lokaler holder til på et gammelt vikinge-sted, så er vi ikke gammeldagse når det gjelder teknologi. Nei, for vi er komplett oppdatert på alle fronter, og kan selvsagt avholde bredbånds-møter med topp kvalitet. Om du holder til i Los Angeles, Hong Kong, London eller Oslo, skal du være trygg på at vi bare er et tastetrykk unna.

 

Dersom du ønsker å besøke oss kan vi likevel love en helt spesiell mottakelse, og viser også til det unike samarbeidet vi har med boutique-hotellet “Thor” som, bokstavelig talt, ligger bare et steinkast unna. Her finnes en rekke meget komfortable rom der deres team kan innlosjeres, og vi har også glimrende konferanse- og møtelokaler i samme komplekset. I tillegg disponerer N-design en 80-fots gammel tre-skute som gjerne bruker flittig i vår- og sommerhalvåret. Dette skaper en helt unik sjarm og kontakt for våre møter, og er en ganske original mulighet å jobbe sammen på. I tillegg til hovedkontoret i Bergen har vi også et mindre kontor i London, samt en agent i Stockholm dersom det skulle være en helt umiddelbar situasjon der en trenger hurtig kontakt.